Bryllupssange

Bryllupssange – festsange – romantik

 

  • I forbindelse med afholdelse af bryllup – hører det sig jo til, at brudgommen – må lette numsen og tage sig sammen – og holde talen til bruden. (Eller måske vil bruden også overraske med et par bevingede ord).
  • Mange har svært ved at holde denne tale – derfor kommer festsange ind i billedet – også fra brud og gom.
  • Alle festsange er personlige og lavet ud fra de oplysninger, som jeg får tilsendt. Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg kun laver sjove indslag og ikke de alvorlige/sentimentale festsange. Okay – lidt sentimental er man vel altid.
  • Jeg har fået mange tilbagemeldinger – hvilket folk normalt sjældent gør – om, hvor stor en succes det blev. Godt gået – god festsang – og klap på skulderen resten af aftenen. Den vej igennem har jeg fået mange nye kunder – på anbefalinger, men man kan jo aldrig få for meget at lave. Men husk jeg laver gerne dine festsange – også!
  • Gæsterne bruger festsange – bryllupssange til at lave et underholdende indslag – og også for at drille eller hylde brud og gom. Sjove festsange giver en dejlig god stemning. Festsange kan være rigtig sjove – men kan dog også ødelægge det gode humør – hvis den bliver lidt pinlig i versefødder m.m. –  Så vælg den rette til at skrive dine festsange – måske er det mig?
  • Hvis du/I er interesseret eller blot blevet nysgerrige, er I meget velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål.
  • Hvis festsange på denne store dag skal erstattes med en god festtale, ja så er jeg også klar. Se min hjemmeside: festtale.dk
  • Her er festsange ikke i fokus men derimod mine evner som festtaleskriver.

Husk:

Hvad enten det er en Festsange – bryllupssange – konfirmationssange – fødselsdagssange – sange – barnedåbs sang – sang til sølvbryllupsfest – guldbryllupssang – 60 års fødselsdagsfest – fødselsdags festsange – festsange – sange –  lejlighedssange – ja så kom blot til mig og vi finder “Sangen” der rammer plet!

Kontakt mig:

Stig Buus Nielsen – Rolighedsvej 2 – 4000  Roskilde –                           Tlf.: 4632 1770  eller 2422 1770
E-mail.: kontakt@festtale.dk

Festsange, Konfirmationssange, Fødselsdagssange