Festsange

 

Festsange forfattes med et smil.

For at jeg kan lave den bedste sang eller tale er det vigtigt at jeg har så mange oplysninger som muligt om den eller de personer, som sangen eller talen skal omhandle. Derfor bedes du sende så meget information som overhovedet muligt om dem for at opnå den bedste kvalitet af sang eller tale.

Jo flere oplysninger du sender, des bedre. Meeen – skriv nu ikke en roman.

 

Det er klart at sjove episoder skal nævnes. Men også “ligegyldige” ting som soppinggen, skonummer, bilmærke, Facebook ellers’ hvad du nu kan finde på, er eller kan være/blive nyttige.

Når du har sendt alle de historier eller stikord, som du kan finde på, eller som du synes er vigtige, vil jeg med interesse læse disse.

Opgiv venligst telefonnummer idet jeg vil ringe til dig efterfølgende for at få afklaret eventuelle spørgsmål. Jeg vil endvidere prøve, via denne samtale, at få et så personligt portræt af “ofrene” som muligt. Om muligt lære vedkommende at kende nærmere.

Dette vil betyde, at jeg er i stand til at danne mig et billede af personen. På den måde vil sangen kun omhandle episoder som “ofret” kan bifalde. Jeg vil ligeledes være i stand til at bedømme, hvor meget “ofret” kan tåle og ikke mindst, hvor meget “ofret” ikke kan tåle.

Derefter laver jeg et udkast ud fra de givne oplysninger, som sendes til dig, til godkendelse. Hvis du har ting, som du vil have rettet, melder du tilbage og jeg vil straks udbedre skaden. Når materialet er godkendt, vil du modtage den renskrevne opgave.

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende disse til mig pr. mail og jeg vil straks besvare disse.

Husk:

Hvad enten det er en Festsange – bryllupssange – konfirmationssange – fødselsdagssange – sange – barnedåbs sang – sang til sølvbryllupsfest – guldbryllupssang – 60 års fødselsdagsfest – fødselsdags festsange – festsange – sange – festsange – lejlighedsange – ja så kom blot til mig og vi finder “Sangen” der rammer plet!

Kontakt mig:

Stig Buus Nielsen – Rolighedsvej 2 – 4000  Roskilde –                              Tlf.: 4632 1770  eller 24 22 1770
E-mail.: kontakt@festtale.dk

Festsange, Konfirmationssange, Fødselsdagssange