Om mig


Jeg hedder Stig Buus Nielsen og er født den 21. oktober 1952. Skriver festsange. Er altså på den rigtige side af 60. Jeg har efter en handelsuddannelse drevet egen restauration i 18 år. I denne periode har mit liv været fyldt med musik. Både som aktiv og passiv nydende. Jeg har arrangeret en del koncerter med en stor del af den danske musikbranches topnavne. Nu står den på festsange

Min fritid har nærmest bestået af sport, sport, sport og sport (idiot!?) – hvilket min kone selvfølgelig har været glad for. Jeg har dyrket mange sportsgrene selv – men nu dyrker jeg det  meste foran TV-skærmen. Jeg har skrevet festsange og festtalertaler i mange år. Først da jeg som ung (i tyverne) fik smag for det – men igen ved det fyldte 40. år – fik jeg mere tid og begyndte derfor igen at skrive. Nu dyrker jeg kun tennis og stadig på et højt niveau – sagde jeg selv.

 

 

Jeg elsker at lege med det danske sprog og det er én af grundene til, at jeg skriver festsange. At jeg samtidig kan tjene en skilling på det – gør ikke noget. Du er altid velkommen til at kontakte mig – også pr. telefon 2422 1770 og få en snak om en eventuelle festsange eller festtaler – hvis du søger noget helt specielt, som kan være svært at beskrive i en mail. som du synes er vigtige, er du velkommen til at ringe. Så skal vi nok få lavet nogle gode festsange sammen.

Kig dig lidt omkring på siderne og se, hvad jeg kan tilbyde. Derefter er du meget velkommen til at sende mig en mail. Så vil jeg med glæde skrive dine festsange

Husk:

Hvad enten det er en Festsange – bryllupssange – konfirmationssange – fødselsdagssange – sange – barnedåbs sang – sang til sølvbryllupsfest – guldbryllupssang – 60 års fødselsdagsfest – fødselsdags festsange – festsange – sange – festsange – lejlighedsange – ja så kom blot til mig og vi finder “Sangen” der rammer plet!

Kontakt mig:

Stig Buus Nielsen – Rolighedsvej 2 – 4000  Roskilde – Tlf.: 4632 1770 / 2422 1770

E-mail.: kontakt@festtale.dk

 

 

Festsange, Konfirmationssange, Fødselsdagssange